2023 в Handmade-Hub: результати роботи та підтримка ЗСУ

2023 в Handmade-Hub: результати роботи та підтримка ЗСУ

Український бізнес розвивається навіть в умовах війни та тотальної нестабільності. Ми в Handmade-Hub пишаємося тим, що дотичні до цього процесу. А також сприяємо масштабуванню українських підприємців на міжнародний ринок. За попередній рік роботи відділу Upgrade спостерігаємо зріст кількості магазинів у три рази, а кількість відправок посилок відділом доставки – понад 132 000!

Підсумовуючи роботу Handmade-Hub 2023 року маємо позитивні результати:

  • системний ріст команди;
  • розвиток двох нових проєктів компанії – RePost Global та Stvoreno;
  • робота над освітнім напрямом, що невдовзі анонсуємо.

Окрім цього важливим напрямом для нас є підтримка Збройних Сил України. Наприкінці грудня 2023 ми, з підтримкою клієнтів та партнерів, провели офлайн-подію, фото та презентації з якої можете переглянути за наведеними посиланнями.

Під час івенту ми:

  • підвели підсумки 2023; 
  • обговорили прогнози на 2024;
  • провели аукціон на підтримку батальйону Госпітальєри.

Загалом на події було зібрано 42000 гривень, які ми подвоїли та перерахували 84000 грн на потреби Госпітальєрів. За що дуже вдячні всім, хто долучився до нашої події та аукціону.

З початку повномасштабного вторгнення підтримку армії ми вважаємо своїм прямим обовʼязком, а не благочинністю. За друге півріччя 2023 року сума такої підтримки складає понад 200 000 грн. Цьогоріч ми продовжуємо допомагати військовослужбовцям і закликаємо до цього всіх підприємців та інших свідомих громадян. Адже вільна, розвинена країна – це наша відповідальність.

27 маркетингових порад для кращих продажів в 2023...